Hlavní navigace

Nové řešení pro zasílání finančních zpráv (financial messaging)

1. 9. 2011

Sdílet

 Autor: © 3ddock - Fotolia.com
Logica rozšiřuje partnerství se společností Tibco v technologiích pro zasílání a zpracování finančních zpráv, společné řešení umožňuje finančním institucím zpracovat za den až pět miliónů zpráv, snížit náklady a konsolidovat starší systémy do moderní a flexibilní architektury.

Společnost Logica, dodavatel konzultačních a IT služeb, oznámila, že ve spolupráci se společností Tibco uvede na trh nové řešení pro zasílání finančních zpráv (financial messaging). Toto řešení bude založené na síťově nezávislé platformě FASTWIRE Open. Uzavřené partnerství se zaměřuje na potřeby velkých finančních institucí, které zpracovávají velké objemy zpráv a provozují vedle sebe více rozhraní SWIFT, jež jsou obvykle propojena s mnoha staršími různorodými systémy.  

Tim Brew, ředitel pro vývoj trhu v divizi Global Products Business společnosti Logica, uvádí: „Velké finanční instituce potřebují nejen zpracovávat větší množství zpráv, ale také snížit náklady na jednu zprávu. Naše partnerství se společností Tibco nabídne zákazníkům obojí. Společné řešení umožní zpracovat za den až 5 milionů zpráv jediným systémem, což bankám výrazně sníží náklady. Zároveň globálně působícím bankám dovolí konsolidovat starší systémy do moderní a flexibilní architektury, která dokáže držet krok i s budoucím růstem firmy.“ 

Partnerství kombinuje messaging hub FASTWIRE Open společnosti Logica s technologiemi společnosti Tibco pro obchodní integraci a middleware pro zasílání zpráv TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks™ a TIBCO Enterprise Message Service™. Nové řešení lze snadno integrovat s existujícími back-office systémy a je vysoce škálovatelné. Za den umožňuje zpracovat přes 5 milionů zpráv ve formátech SWIFTNet FIN MT nebo MX. Nabízí služby s přidanou hodnotou, jako je komplexní audit transakcí, monitorování a reportování.

 

Zdroj: Logica

 

Foto: © 3ddock - Fotolia.com

 

 

 

 

 

Byl pro vás článek přínosný?