Hlavní navigace

Tématem konference ICT ve zdravotnictví bude kybernetická bezpečnost

28. 1. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info
Předcházení trojským i ransomware útokům i jejich případné řešení, datové trezory, informační centra a efektivní správa citlivých dat jsou témata pro řečníky únorové konference ICT ve zdravotnictví.

Na 15. ročníku konference o informačních a komunikačních technologiích ve zdravotnictví se budeme věnovat zajištění kybernetické bezpečnosti a podíváme se také na IT procesy a technologie, které mohou zefektivnit a zabezpečit práci v nemocnicích a ve všech ostatních organizacích, které pracují s citlivými údaji. Sejdeme se 22. února v Hotelu Don Giovanni v Praze.

Konkrétní přednášky:

·         Jak se připravit na obnovu kompromitovaného systému za pomoci technologií a postupů z Dell Technologies po úspěšném kybernetickém útoku ukáže Petr Diviš.

·         Útoky na dodavatelský řetězec – trojský kůň,supply chain attacks – to je téma Václava Zubra z ESET software.

·         Rozvoj a strategii kybernetické bezpečnosti ve zdravotnictví nám ukáže Tomáš Bezoušek z Ministerstva zdravotnictví.

·         Lukáš Termer ze Sirwisa LOGmanager představí nástroj pro podporu řešení kritických IT událostí a centrální správu bezpečnostních informací.

·         Boris Mittelmann z Veeam Software ukáže pět vlastností, které musí splňovat moderní zálohovací řešení, i to, jak ho správně nasadit pro zajištění garantované obnovitelnosti dat.

·         Krizové informační centrum aneb chytré poplachy: Pavel Štros z DATASYS přinese názorné příklady z fungování systému KIC.

·         Jak na řešení kybernetické a informační bezpečnosti ve zdravotnictví odpoví Aleš Špidla, Manažer kybernetické bezpečnosti Centra kardiovaskulární a transplantační chirurgie.

·         V příspěvku Martina Lenka se dozvíte, jak efektivně ukládat a proaktivně chránit nestrukturovaná data před ransomware útokem prostřednictvím nástrojů Dell Technologies.

·         hSOC jako možný přístup k řešení kybernetické bezpečnosti, „one box solutions“ a další příležitosti bude hledat Jan Kolouch z CESNET.

A to není zdaleka vše. Uslyšíte přednášky zástupců společností THALES, Progress, Asseco, Bitdefender a Kaspersky Lab.

Zaregistrovat se na konferenci ICT ve zdravotnictví můžete na stránkách TUESDAY.cz, kde najdete i program akce.

Zlatým partnerem konference je DELL Technologies, stříbrnými partnery jsou DATASYS, ESET software, Kaspersky, Progress, Sirwisa a Thales Group, dalšími pak Asseco Central Europe a Veeam Software. Na akci vystavují společnosti AlbisTech Medical, Dataflex Security a J&T Leasingová společnost. EasyEvent je produktovým partnerem. Organizátory jsou odborné servery Computerworld, SecurityWorld, ChannelWorld, CFOworld a CIO Business World.

Byl pro vás článek přínosný?