Hlavní navigace

Jiří Flégl je novým ředitelem UniCredit Factoring

25. 8. 2015

Sdílet

 Autor: UCF
Jiří Flégl se stal novým ředitelem společnosti UniCredit Factoring, která je od letošního ledna součástí bankovní skupiny UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia. Doposud působil v UniCredit Bank jako manažer odboru Structured Trade & Export Finance.

Nový ředitel bude v rámci své pozice dále posilovat synergie mezi společností UniCredit Factoring a její mateřskou bankou a rozvíjet obchodní aktivity v oblasti financování pohledávek. Ve funkci nahrazuje Karla Nováčka, který se rozhodl pokračovat ve své kariéře mimo bankovní skupinu UniCredit.

ICTS24

 

Jiří Flégl (36) působí v UniCredit Bank od roku 2008, kdy se úspěšně věnoval prodeji produktů v oblasti Trade & Export Finance na úrovni specialisty, následně i v rámci manažerské role. Od roku 2013 převzal zodpovědnost za řízení nejenom prodejní části, ale i části produktové a procesní. Před nástupem do UniCredit Bank působil v Komerční bance jako specialista exportního financování se zaměřením na středoasijské republiky, jihovýchodní Asii, Afriku a Latinskou Ameriku. Jiří vystudoval obor Mezinárodní politika a diplomacie na Fakultě mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze. V rámci studia absolvoval semestrální kurz na Právnické fakultě Petrohradské státní univerzity. Ve svém volném čase se věnuje rodině, sportu a cestování. Hovoří plynně anglicky a rusky.