Hlavní navigace

Úvěrová pojšťovna Kupeg otevřela novou pobočku v Polsku

6. 1. 2015

Sdílet

 Autor: © Kalim - Fotolia.com
Kupeg úvěrová pojišťovna, přední hráč na českém trhu pojištění pohledávek, otevřela 5. ledna 2015 pobočku v polské Varšavě. Tu povede zkušený Michał Winiarski.

Prostřednictvím polské kanceláře bude Kupeg nabízet špičkový servis v oblasti úvěrového pojištění klientům z celého Polska. Novou pobočku s 9 zaměstnanci a samostatným oddělením obchodu a underwritingu povede Michał Winiarski, který v oboru pojištění pohledávek působí již 17 let.

 

„Naším krédem je osobní přístup ke klientům. Jeho naplnění, a to že jsme již v loňském roce poskytovali služby klientům v Polsku, spolu s  perspektivou širokého polského trhu nás vedlo k rozhodnutí otevřít Varšavskou pobočku,“ říká Michal Veselý, generální ředitel Kupeg úvěrová pojišťovna, která má od roku 2011 své zastoupení i v Bratislavě. „Nová kancelář ve Varšavě nabídne našim polským klientům perfektní servis v jejich mateřském jazyce a umožní využít potenciál největšího trhu v regionu střední a východní Evropy,“ dodává Michal Veselý.

 

Kupeg bude prostřednictvím polské pobočky nabízet kompletní portfolio svých služeb, které zahrnují pojištění před riziky nezaplacení pohledávek ze strany domácích i zahraničních odběratelů včetně případného vymáhání pojištěných pohledávek. Kromě klasického úvěrového pojištění nabídne polským klientům také produkty pojistných záruk a speciálního pojistného krytí Excess of Loss a Top Up Cover.

ČTĚTE TAKÉ:

→ Kupeg podepsal zajistnou smlouvu s Exportní garanční a pojišťovací společností
Na základě této spolupráce může pojišťovna Kupeg svým klientům jednoduše zprostředkovat pojištění pohledávek se státní podporou. 

ICTS24

→ Poláci berou Vánoce jako příležitost splatit dluhy, Češi a Slováci se naopak dále zadlužují
Lidé v Česku se kvůli pořízení vánočních dárků neváhají zadlužit a to i v případech, kdy už mají jiné půjčky, které musí splácet. Společnost KRUK srovnala typické chování svých klientů v České a Slovenské republice a v Polsku a objevila významný rozdíl v přístupu ke splácení závazků na konci roku.

G+