Hlavní navigace

Hlavní téma CFO Congressu 2023: Finanční řízení v nepředvídatelné době

10. 4. 2023

Sdílet

 Autor: Blue Events
Program 12. ročníku se zaměří na výzvy spojené s finančním řízením v době poznamenané velkou mírou nejistoty.

Letošní ročník tohoto prestižního odborného setkání nabídne aktuální vhled do klíčových témat, která by měla být v hledáčku nejen finančních ředitelek a ředitelů, ale i dalších zástupkyň a zástupců top managementu firem.

Program zahájí makroekonomickým pohledem na vyhlídky české ekonomiky hlavní ekonom společnosti Deloitte, David Marek. Tomáš Ervín Dombrovský z LMC následně přiblíží, jak se mění mzdy a jaký to má dopad na hospodaření zaměstnanců i na proměnu struktury jejich motivů pro (případné) změny práce. O tom, jak nestálost a komplexita současného světa dopadá na klíčový sektor pro českou ekonomiku, promluví generální ředitel Continental Automotive, Tomáš Vondrák. Jak se na finančním zdraví firem může odrazit vyšší počet let prožitých ve zdraví jejich zaměstnanců bude mluvit za projekt Ministr Zdraví David Navrátil z České spořitelny. Souvislosti energetické transformace firem pohledem banky otevře za ING Bank Eva Bučová a Igor Mora.

Autor: Blue Events

Chybět nebudou ani témata spojená s technologickými nástroji pro finance management, ať už při plánování nebo hledání efektivity. Program nabídne také témata spojená s umělou inteligencí a její užití ve financích nebo problematikou převodních cen.

ICTS24

V diskusi se sejdou lidé reprezentující široké spektrum oborů, od výroby přes retail a stavebnictví po slévárenství. Moderovat bude Daniel Stach z České televize.

Autor: Blue Events

CFO Congress se koná 10. května 2023 a vedle nabitého programu nabídne také široký prostor pro networking v reprezentativních prostorách České národní banky v Praze. Organizátorem je společnost Blue Events ve spolupráci s odborným garantem, společností Deloitte, a dalšími partnery. Více o konferenci a možnostech registrace na webu kongresu ZDE.

Kontakt: tereza.ordonez@blueevents.eu

Autor článku