Hlavní navigace

InfoConsulting byl jmenován hlavním partnerem společnosti IFS v ČR

3. 1. 2019

Sdílet

 Autor: pixabay.com
Společnost InfoConsulting byla jmenována jako Principal Partner společnosti IFS v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Ve všech třech zemích bude působit jako hlavní partner a bude poskytovat své služby stávajícím i novým zákazníků a zároveň bude úzce spolupracovat s dalšími lokálními i globálními partnery společnosti IFS s cílem zajistit špičkové služby zákazníkům.

V souladu s tímto jmenováním společnost InfoConsulting zvyšuje počet svých pracovníků o 50% a to na téměř 200 zaměstnanců v celém regionu. Tito odborníci budou nejen pečovat o stávající zákazníky, ale budou se podílet také na plánovaném růstu v příštích letech.

 

InfoConsultingMiroslaw Kaminski, generální ředitel společnosti InfoConsulting, řekl: "Jsme hrdí na to, že jsme byli společností IFS vybráni jako její hlavní partner v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Na základě našich dlouholetých zkušeností víme, že při implementaci IFS Applications dokážeme zákazníkům dodat skutečnou přidanou hodnotu a těším se na další nové zákazníky a zajímavé projekty v příštích letech.

 

Marcin Taranek, výkonný ředitel společnosti IFS pro Východní Evropu a střední Asii, dodal: "Zákazníci jsou základem našeho podnikání. Ovlivňují způsob, jakým IFS svá řešení vyvíjí i jakým způsobem tato řešení implementujeme, udržujeme a rozvíjíme. Díky společným základním hodnotám, ověřeným zkušenostem a cílenému zaměření na IFS prokazovala dlouhodobě společnost InfoConsulting jakým je skvělým partnerem a jak podporuje růst značky IFS v regionu. IFS bude dále poskytovat společnosti InfoConsulting přístup k veškerým informacím a znalostem, které jsou nezbytným předpokladem pro poskytování špičkových služeb zákazníkům."

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku