Hlavní navigace

Je libo laserovou tiskárnu či digitální kopírku?

1. 12. 2010

Sdílet

Další úspěch Intuo Aliance představuje projekt KASRO.

Společnost Sefima podepsala smlouvu na realizaci projektu dodávky systémů řízení se společností KASRO. Ta se již více než dvacet let věnuje prodeji, technické podpoře a komplexnímu návrhu tiskových řešení laserových tiskáren, digitálních kopírek a multifunkčních zařízení.

Intuo – Company Intelligence pomůže firmě KASRO řídit nejenom vztahy se zákazníky, ale také bude podporovat procesy v rámci řízení servisu, hot-line a logistiky. Intuo dále podpoří personalistiku. 

Aleš Maršík, ředitel poradenství společnosti Sefima říká: „Přípravě projektu jsme věnovali velkou pozornost. Těší nás rozhodnutí společnosti KASRO a náš tým nyní odvádí práci na projektu, který zviditelňuje na mapě i Intuo Alianci jako celek.“

 

Statečných je... osm 

Intuo Alianci tvoří od října 2010 osm firem. Hlavním cílem firem v Intuo Alianci je poskytovat profesionální služby zejména v oblasti CRM. Platformou je systém Intuo – Company Intelligence (http://www.digres.cz/intuo). Díky Intuo Alianci mají zákazníci větší volnost ve výběru a k dispozici mnoho kvalitních provázaných systémů rozvíjejících možnosti běžného systému pro řízení vztahů se zákazníky – mobilním řešením počínaje, přes satelitní sledování vozového parku až k manažerským nástrojům (Business Intelligence). Další úspěch Intuo Aliance ukazuje, že partnerství středně velkých firem s důrazem na vysokou profesionalitu služeb může přinést výsledky i v době, kdy trh stagnuje. 

„Partnerský projekt Intuo Aliance přináší své ovoce. Sefima nyní patří mezi nejúspěšnější členy Intuo Aliance,“ uvádí obchodní ředitel společnosti Digital Resources Alexej Bátor. „Ačkoliv je situace na trhu napjatá, zákazníci oceňují vyšší míru jistoty a bezpečí pro svoji investici. To byl jeden z hlavních cílů aliance,“ dodává.

 Intuo – Company Intelligence je systém pro řízení vztahů se zákazníky (CRM). Intuo je však více než běžné CRM. Z hlediska strategického řízení se dá říci, že je to Business Management Software. Umožňuje řídit jakékoliv procesy ve firmě. Reference je možno zhlédnout zde: http://www.intuo.cz/reference.html.

 

Přehled členů Intuo Aliance:

C.T.S.E. Servis, s. r. o.

Digital Resources a. s.

Extra NET s. r. o.

LFC GROUP s. r. o.

SEFIMA s. r. o.

Smartdata, s. r. o.

STAPRO LIBEREC s. r. o.

TAYLLOR & COX s. r. o.

 

Zdroj: www.digres.cz, www.intuo.cz 

 

P. R.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku