Hlavní navigace

Konference Eurofondy pro podniky 2014+ se koná 4. října 2012

24. 8. 2012

Sdílet

 Autor: © auris - Fotolia.com
Víte, kam směřovat své strategické plány, abyste dotace nepřenechali konkurenci? Přijďte diskutovat se zástupci státních orgánů, podnikatelských svazů, firem a dalšími odborníky na evropské peníze o budoucí podobě strukturálních fondů v ČR.

Víte, kam směřovat své strategické plány, abyste dotace nepřenechali konkurenci? Přijďte diskutovat se zástupci státních orgánů, podnikatelských svazů, firem a dalšími odborníky na evropské peníze o budoucí podobě strukturálních fondů v ČR. Účastníci konference budou seznámeni se současným stavem vyjednávání na úrovni orgánů ČR i EU a s prioritami pro nové období, aby mohli tyto informace zohlednit při plánování jejich dlouhodobých strategií a rozvojových projektů.

Konference, kterou moderuje známá televizní redaktorka Daniela Drtinová, se koná 4. října 2012 v prostorách hotelu Congress Hotel Clarion Prague.

Registraci lze pořídit zde . Využijte slevu za včasnou registraci do 31. 8. 2012.

Pořadatelem je společnost eNovation s.r.o.

 

Generální partner je ČSOB, partnery jsou Atento Česká republika a.s., Datacentrum systems & consulting a.s., Ipsos Tambor, s.r.o., mediální partnery jsou Hospodářské noviny, IHNED.cz, Ekonom, Komora.cz a Euractiv.

 

 

Byl pro vás článek přínosný?