Hlavní navigace

Novým partnerem Havel, Holásek & Partners se stal Ivo Průša

15. 5. 2017

Sdílet

 Autor: Archiv
Největší česko-slovenská advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners rozšířila počet svých partnerů. Od května tohoto roku se 24. partnerem kanceláře stal Ivo Průša (35), který v kanceláři začínal již jako advokátní koncipient. Z pozice partnera bude zodpovídat za oblast tuzemských a mezinárodních finančních transakcí.

„Ivo Průša na partnerské úrovni povede spolu se mnou a dalším partnerem Janem Topinkou tým kanceláře zaměřený na oblast bankovnictví a financí. Naše poradenské služby pro bankovní a finanční sektor patří k nejrychleji se rozvíjejícím. V následujícím období chceme tento trend udržet a Ivo je svými zkušenostmi a pracovním nasazením přesně takovým právníkem, který nám k tomu nejen pomůže, ale celou praxi posune ještě dále,“ říká řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.

 

Ivo Průša svou právnickou kariéru začal v roce 2008 v Havel, Holásek & Partners. Od počátku své praxe se specializuje na oblast bankovnictví, financí a kapitálových trhů. Zaměřuje se především na oblast financování, a to jak na straně věřitelů, tak dlužníků. Jeho specializace zahrnuje rovněž emise cenných papírů, dluhopisové a směnečné programy.

Byl pro vás článek přínosný?