Hlavní navigace

Proact: Klíčem k růstu je vysoká technologická úroveň

Sdílet

 Autor: Proact
Nezávislý storage integrátor a poskytovatel cloudových služeb společnost Proact IT Group AB dosáhla v roce 2018 nejvyšších výnosů a nejlepších zisků v historii společnosti.

Společnost Proact byla založena v roce 1994 a zaměřuje se na dodávky komplexních řešení a služeb v oblasti správy, zabezpečení a ukládání velkého množství informací, dat a aplikací. Proact rovněž poskytuje související konzultace, analýzy, návrhy, implementace, podporu, servis, provozní služby a integraci s důrazem na zajištění bezpečné a nákladově efektivní péče o data v celém jejich životním cyklu.

 

V současné době má dokončených více než 5 000 úspěšných projektů po celém světě, mám více než 3 500 zákazníků v různých průmyslových odvětvích na většině evropských trzích a v současné době spravuje více než 100 petabajtů informací v cloudu. Zaměstnává více než 800 lidí v 15 zemích Evropy a Severní Ameriky. Vizí společnosti Proact je být nejdůvěryhodnějším partnerem v oblasti IT služeb, který umožňuje svým zákazníkům inovaci a růst.

„Naši zákazníci stojí uprostřed digitální transformace s požadavky na moderní IT infrastrukturu a bezpečnou správu kriticky důležitých informací. Abychom zůstali v popředí, zaměřujeme se na další rozvíjení služeb skupiny tak, aby pokrývaly soukromé, veřejné a hybridní cloudové řešení. V průběhu čtvrtletí jsme uskutečnili řadu transakcí, kdy jak velikost smluv, tak strategická hodnota pro naše zákazníky ukázaly, že naše pozice na trhu zůstává silná,“ uvedl Jonas Hasselberg, CEO společnosti Proact It Group AB.

 

Pro společnost Proact Czech Republic je rovněž nejdůležitějším cílem získávat spokojenost zákazníků, vytvářet spolehlivé partnerství a zajišťovat bezchybný provoz jejich IT infrastruktury. „Díky bohatým zkušenostem našich zaměstnanců a výbornému technickému zázemí našich zahraničních kolegů jsme vždy připraveni poskytovat moderní a progresivní služby a řešení na nejvyšší úrovni,“ říká Vít Létavka, CEO Proact Czech Republic, s.r.o.

 

O tom, že se Proactu Czech Republic, s.r.o. daří dosahovat spokojenosti zákazníků za mnohé potvrzuje i pan Pavel Očkovič, vedoucí odboru informačních technologií společnosti TATRA TRUCKS: „Kvalita dodaného řešení potvrdila, že společnost Proact Czech Republic, s.r.o. byla správná volba. Specialisté společnosti patří k nejlepším odborníkům ve svém oboru. Během zavádění se vždy vyskytnou nějaké potíže, ale ty byly rychle a spolehlivě vyřešeny“.

Cloud24

___________

Společnost Proact je nezávislý specialista v oboru ukládání dat, zálohování a obnovy, archivace a disaster recovery. V roce 2018 nejlepšího obchodního výsledku v historii společnosti. Více informací... 

Byl pro vás článek přínosný?