Hlavní navigace

Rodina Helios se systémem Safír posiluje výrobu

22. 2. 2012

Sdílet

 Autor: © peshkova - Fotolia.com
Svoji pozici mezi dodavateli systémů pro výrobní podniky posiluje nyní společnost Asseco Solutions, producent podnikových informačních systémů Helios. V únoru 2012 převzala kompletní tým pracovníků společnosti ARCON Technology a současně nabyla veškerá práva k renomovaným systémům pro oblast výroby – SAFÍR a SAFÍR Plus, které jsou produkty ARCONu.

Cílem transakce je posílit postavení systémů HELIOS na trhu specializovaných softwarů pro výrobní firmy. Moduly pro přípravu a řízení výrobních činností již jsou integrovanou součástí několika systémů HELIOS (Green, Orange a Spin). Nyní se však rodina HELIOS rozrostla o kompletní systém pro řízení výrobního podniku. Kromě veškerých práv k systému SAFÍR, respektive SAFÍR Plus přešel k letošnímu 20. únoru do společnosti Asseco Solutions celý tým pracovníků ARCON Technology, včetně jejího ředitele, pana Jana Mlejnského.

Aktuální prioritou Asseco Solutions spolu s týmem SAFÍRU je nyní zajištění kontinuity zmíněných informačních systémů a zejména podpory všech současných uživatelů. V dlouhodobém plánu pak je společně vyvinout novou generaci kvalitního software pro řízení výrobního podniku v rámci portfolia systémů HELIOS.

„Vítáme do rodiny HELIOS pracovníky s vynikajícím know-how v oblasti výroby. Věřím, že společně s týmem SAFÍRu dokážeme z HELIOSu stvořit i boha výroby, říká Stanislav Sýkora, generální ředitel Asseco Solutions ČR (o jeho současných aktivitách infoemujeme zde).

„Zákazníci SAFÍRu mají nyní v rodině HELIOS před sebou jistotu budoucnosti s podstatně rozšířenými možnostmi. Společně s týmem HELIOS budeme pracovat na zajištění rozvoje software pro výrobní podniky v opravdu výjimečné kvalitě, přičemž nemenší důraz klademe i na systémovou podporu a služby,“ říká Jan Mlejnský, jednatel ARCON Technology.

 

Zdroj: Asseco Solutions

soutez_casestudy

 

Foto: © peshkova - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?