Hlavní navigace

Vladislav Nožička povede útvary specializovaného financování ČSOB

13. 4. 2015

Sdílet

 Autor: ČSOB
Významnou personální změnou v korporátním bankovnictví ČSOB je jmenování Vladislava Nožičky výkonným ředitelem útvarů specializovaného financování.

Útvar specializovaného financování firemní a podnikové klientele nabízí řešení v oblastech, jako jsou např. syndikované úvěry, akviziční financování, komerční financování nemovitostí, projektové financování, strukturované exportní a obchodní financování a v neposlední řadě i poradenství v oblasti EU fondů.

 

Vladislav doposud působil na pozici ředitele pobočky pro korporátní klientelu Praha I a jeho dlouholeté zkušenosti ve skupině ČSOB i KBC jsou výbornými předpoklady pro tuto novou pozici.

Cloud24

 

Vladislav Nožička (nar. 1975) po ukončení studií na fakultě financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické nastoupil do ČSOB, kde od roku 1999 zastával různé obchodní pozice v oblasti korporátního bankovnictví. Od roku 2006 do roku 2009 působil na pozici korporátního bankéře pro nadnárodní klientelu v mateřské KBC v Bruselu. Od 2009 do 2010 Vladislav získával zkušenosti v oblasti řízení úvěrového rizika, aby se v 12/2010 mohl vrátit zpět do obchodu s korporátními klienty jako korporátní bankéř senior a následně od roku 2013 zastávat pozici ředitele pobočky pro korporátní klientelu Praha I. Vladislav hovoří plynně anglicky a rusky, domluví se německy a ve volném čase se věnuje rodině a sportu.

Byl pro vás článek přínosný?