Hlavní navigace

Zajímá vás: Jak dát obdarovanému možnost vybrat si dárek podle svého?

Sdílet

Odměňování může mít nejrůznější podobu. Finanční prémie, stravenky, šekové poukázky. Jsou ale okamžiky, kdy se snažíme odměnou vyjádřit víc než jen ocenění splnění plánu nebo nadprůměrného výkonu. Jsou i bonusy, které mají ve správný okamžik potěšit.

Třeba v období jubilea, svátku, Vánoc. Zkrátka jsou chvíle, kdy se bonus může stát vhodným dárkem. Šeková poukázka Cadhoc Chèque Déjeuner může být přesně tím, co pro svoji firmu či instituci hledáte. Na možnosti a výhody tohoto dárkového šeku jsme se zeptali Jiřího Kráčmara, generálního ředitele Chèque Déjeuner.

 

Jaké jsou výhody šeků Cadhoc?

 

Hlavní výhodou pro obdarovaného je fakt, že Cadhoc dává naprostou volnost při výběru reálného dárku. Není omezen na konkrétní zboží či služby jako ostatní šeky. Právě proto je vhodnou formou při hledání univerzálního bonusu pro nejrůznější příležitosti. Ideální využití najde například o Velikonocích, Vánocích, pracovních a životních jubileích, ale také jako motivace pro zaměstnance starající se o své zdraví,dodržující bezpečnost práce nebo jako dárek pro obchodní partnery.

 

Dá se výhodnost šeků Cadhoc měřit i pohledem úspor?

CS24

 

Chèque Déjeuner vždy klade důraz na úspornost všech nabízených bonusových poukázek. Každá z nich má své ekonomické výhody, a to platí i o šecích Cadhoc. Dárkové šeky nepodléhají dani z příjmu a nevztahují se na ně odvody na sociální a zdravotní pojištění. A to až do výše hodnoty této odměny 2 000 Kč na zaměstnance a rok. Automaticky se tak nabízí i další způsob jejich použití při odměňování obchodních zástupců namísto finančních prémií, které se samozřejmě daní. Ve výsledku mohou být šeky Cadhoc velmi motivujícím bonusem.

Byl pro vás článek přínosný?