Hlavní navigace

FIN R(E)voluce: konference přinese aktuální trendy ze světa financí

19. 4. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info
Buďte součástí konference, která odpoví na řadu otázek: jaké důsledky na finančnictví bude mít válka na Ukrajině? S jakými novými podvody a hrozbami se můžeme při správě svých financí setkat? Jak v současné době investovat a zhodnotit své peníze?

Odborný server Měšec.cz opět pořádá další ročník své finanční konference s názvem FIN R(E)voluce. Proběhne 19. května v Hotelu Jalta v Praze. Program se stále rozrůstá o nová témata i jména. Už teď je ale jasné, že je na co se těšit.

Co konference nabídne?

Aktuální dění a nové trendy v bankovnictví

•             Dopad covidové pandemie a války na Ukrajině na finanční trh.

•             Udržitelnost a zodpovědné podnikání v bankovním sektoru.

•             Přehled trhu a nové trendy ve vymáhání pohledávek.

•             Budoucnost plateb tělem.

•             Přehled situace a novinky na trhu kryptoměn.

Digitalizace a automatizace finančních procesů

•             Využívání chatbotů a umělé inteligence ve finančním sektoru.

•             Automatizace a IT řešení finančních procesů.

•             Moderní software, které usnadní řízení financí a procesů ve firmách.

Finanční kriminalita a kyberbezpečnost

•             Boj s finanční kriminalitou.

•             Zabezpečení dat a kyberbezpečnost.

•             Finanční podvody na internetu – otevřený rozhovor s podvodníkem.

VYBÍRÁME Z PROGRAMU

Kybernetická kriminalita ve finančním sektoru

Kyberkriminalita a dopady podvodů zejména na korporáty, kryptoměny a rizika které obchod s nimi přináší. Ale například také aktuální přehled dění ve finančním sektoru s ohledem na válku na Ukrajině. Konkrétní případy z praxe i ukázky preventivních opatření přinesou vrchní komisaři kriminální policie.

Kyborg z Wishe: Jak se platí mávnutím ruky?

Zajímáte se o různé způsoby placení, které trh nabízí? Pokud ano, jistě vás zaujme přednáška Dominika Stroukala, hlavního ekonoma Platební instituce Roger. Jak se platí pomocí čipů pod kůží? Fungují tyto platby spolehlivě? Je v tom tomto způsobu budoucnost?

VOCALLS voicebot v ČSOB plně nahradil IVR

V Klientském centru ČSOB odbavuje zákaznické požadavky voicebot. Oproti dříve využívanému systému IVR dokáže porozumět lidské řeči a může s klienty vést rozhovor. Není problém odbavit hovor end-to-end nebo přepojit dotazujícího na správného operátora. Jak vypadá vývoj takového voicebota? Kolik hovorů dokáže zdárně vyřídit ke spokojenosti zákazníků? A co nového ČSOB chystá? Přednášky se ujmou Zdeněk Ručka, Designer Lead z VOCALLS, a Jan Štofaňak, procesní manažer z ČSOB.

Měsíc (s) internetovým podvodníkem

Šéfredaktor serveru Měšec.cz Dalibor Z. Chvátal odkryje praktiky internetového podvodníka, který operuje na Bazoši a sBazaru a o jehož „úspěších“ jste mohli slyšet ve zpravodajství. Dozvíte se, proč podvádí, jak loví oběti, jak získává peníze a jak je pere. A také jaké to je, nechat se u něj zaměstnat.

FIN R(E)voluce je ideálním místem setkání pro všechny bankovní odborníky, finanční specialisty, poradce, analytiky, finanční ředitele a manažery nebo obchodní ředitele. Debatujte s ostatními profíky během networkingu. Samozřejmě také dostanete prostor pro pokládání dotazů spíkrům.

Partnerem konference je Dreamview, Feedyou, Probinex a Vocalls. Produktovým partnerem je EasyEvent. Mediálními partnery jsou CardMag, CFOworld, Euro.cz, Finance.cz a Sdružení pro bankovní karty. Organizátory konference jsou server Měšec.cz a TUESDAY Business Network. Produkci zajišťuje Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?