Hlavní navigace

Vladimír Bezděk bude novým šéfem ČSOB Pojišťovny

14. 5. 2015

Sdílet

 Autor: archiv redakce
S platností od 1. července 2015 se stane novým generálním ředitelem ČSOB Pojišťovny Vladimír Bezděk. V pozici šéfa jedné z největších pojišťoven na českém trhu nahradí Jeroena van Leeuwena.

„Pozice šéfa ČSOB Pojišťovny je velkou profesní výzvou. Těším se na spolupráci se zajímavými lidmi v prostředí silné finanční skupiny ČSOB, která má chuť a ambice k dalšímu růstu na českém pojišťovacím trhu,“ uvedl Vladimír Bezděk.

 

„Rozvoj ČSOB Pojišťovny je naší strategickou prioritou. Zájem klientů o pojišťovací služby nabízené bankou (bankopojištění) se za poslední rok dokonce zdvojnásobil. Úkolem manažerského týmu ČSOB Pojišťovny je uspokojit zájem klientů o kvalitní a dostupné pojištění.  Přeji Vladimíru Bezděkovi a celému týmu spolupracovníků ČSOB Pojišťovny mnoho nových a spokojených klientů,“ doplnil Marek Ditz, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB zodpovědný za oblast specializovaného bankovnictví a pojištění.

 

Dosavadní šéf pojišťovny Jeroen van Leeuwen odešel po vzájemné dohodě s vedením skupiny KBC, která pojišťovnu v ČR vlastní, z čela společnosti již k 30. březnu 2015.

Byl pro vás článek přínosný?