Hlavní navigace

Zakladatelé firmy MITON vstupují do Golden Gate CZ, specialisty na investiční zlato a stříbro

12. 12. 2011

Sdílet

Zakladatelé jablonecké firmy MITON, která provozuje například srovnávač cen Heureka.cz, slevový server Slevomat.cz, nebo rezervační systémy Hotel.cz a Spa.cz, vstupují do společnosti Golden Gate CZ.

Golden Gate CZ je českou společností, kterou na začátku roku 2011 založili dva společníci, Pavel Ryba a Pavel Kupka. Specializuje se na individuální poradenství v oblasti investičního zlata a stříbra a nabízí například i spoření do těchto drahých kovů.

Vzhledem k tomu, že růst společnosti předčil očekávání zakladatelů a podnikání vyžaduje investice do zkvalitňování servisu a rozšiřování obchodní sítě, dohodli se se zakladateli spol. MITON na strategickém vstupu do firmy. Vlastníci MITON poskytnou týmu okolo Golden Gate CZ zejména strategickou a marketingovou podporu.

„Není potřeba příliš vysvětlovat, proč právě nyní vstupujeme do firmy, která velmi silně roste i díky tomu, jaká panuje situace na finančních trzích“, podotýká Ondřej Raška, jeden ze zakladatelů MITONu, a pokračuje: „Dalším kritériem pro naše rozhodnutí o vstupu do Golden Gate CZ byla kvalita jejich týmu a samozřejmě reálný byznys plán.“

„Zlato a stříbro je jednou z nejstabilnějších investic a jejich hodnota a význam do budoucna porostou“, říká jeden ze zakladatelů Golden Gate CZ Pavel Ryba a pokračuje: „Navíc, s našimi produkty Spoření do zlata a Spoření do stříbra jsou investiční drahé kovy skutečně pro každého. Našim klientů tak umožňujeme spořit do větších slitků zlata a stříbra, a tím výrazně ušetřit. Klient si sám zvolí slitek, do kterého chce spořit. Ten je určen cílovou spořící částkou a pravidelnou měsíční platbou. Takto si klient každý měsíc nakoupí část slitku a postupně si jej celý naspoří. V momentě, kdy si klient naspoří celý slitek, dostává jej fyzicky do svých rukou a může s ním disponovat, jak uzná za vhodné.“

 

Zdroj: Golden Gate CZ

 

Foto: © Mariusz Blach - Fotolia.com

CS24

 

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku